Selain sewa pelamin, kitorang juga sediakan khidmat membuat kad jemputan digital.

Untuk orang yang jauh dan anda tidak boleh bagi secara face-to-face, kad digital adalah caranya. Zaman sekarang ni, semua dah digital, kenapa tidak kad jemputan?

Dengan kad digital, korang tak terbeban dengan kos nak print kad dan juga jika ada kesilapan atau kerosakan, ia lebih mudah untuk dibaiki. Jimat duit dan masa!

Ramai yang tak tahu cara nak buat kad jemputan digital, tapi, kami akan buatkan untuk anda.

Anda akan dapat kad jemputan online secara custom made oleh kami. Design kad yang premium, terkini dan menarik anda boleh pilih.

 

Contoh Kad Jemputan Kahwin Digital

Selain dari kad, korang juga akan dapat website jemputan kahwin digital.

Di bawah ni beberapa design yang kami ada sediakan. Lebih 20+ design kad jemputan untuk anda pilih. Klik untuk besarkan.

Berapa Harga Kad Kahwin Online?

Untuk kad kahwin atau tunang online, korang bukan hanya dapat kad dalam bentuk gambar.

Korang juga akan dapat mini website yang boleh share kepada bakal tetamu untuk mudahkan mereka.

Untuk contoh kad jemputan kahwin digital, boleh lihat disini.

Dengan ambil servis ni, korang akan dapat;

  1. Design kad jemputan online custom made yang premium dan terkini
  2. Mini website untuk jemputan
  3. Edit information kad tanpa limit

 

Total harga diatas adalah RM80, tetapi, untuk bulan April sahaja, hanya RM38.

Selain itu, kalau korang sewa pelamin dengan kami untuk bulan April, korang dapat kad online ni FREE je!

Nak? Tunggu apa lagi? Klik butang di bawah ni dan hubungi kami SEKARANG!