Nampak Lebih Cantik Di Hari Bahagia Anda...

Majlis Akan Lebih Berseri Dengan Anda Diatas Pelamin Cantik!

Pelamin Untuk Majlis Anda di Jinjang

Hari bahagia dan istimewa anda akan lebih berseri dengan pelamin yang cantik. Hari ini anda adalah fokus utama dan kami menjanjikan komitmen yang tinggi untuk merealisasikan impian anda itu. Anda harus nampak cantik di hari persandingan anda.

Anda akan mengalami suasana yang menggembirakan dan mempesonakan, memenuhi impian anda tentang perkahwinan atau pertunangan yang sempurna dengan sewa pelamin ekslusif kami.

Antara pelamin yang anda boleh dapatkan dari kami:

  • Pelamin Kahwin Terkini
  • Pelamin Simple 2023
  • Tema Rustic Simple
  • Tema Garden
  • Tema Putih
  • Tema Gold
  • Mini Pelamin DIY
  • Pelamin DIY
  • Dan lain-lain…

Pelbagai jenis pelamin yang anda boleh pilih untuk sesuaikan untuk tema majlis anda di Jinjang! Hanya hubungi kami dan bagitahu kami mana yang anda nak. 

Tak perlu risau, kami sediakan khidmat ambil, hantar dan pasang sekali ke Jinjang. Kami sediakan sewa pelamin rumah dan juga di dewan.

Selain tu, produk kami juga berkualiti. Jadi, tak akan jadi Pelamin Anganku Musnah 😛

Nak tahu apa yang anda akan dapat kalau dapatkan dari kami? Boleh lihat di sini untuk senarai item yang anda akan dapat. Untuk pengetahuan, setiap pelamin ada berbeza barangnya ya, bergantung kepada pilihan anda sewa.

Jom Cuci Mata Dengan Koleksi Kami...

Apa Yang Anda Dapat Dengan Sewa Pelamin Kami?

Selain dapat pelamin cantik dan terkini untuk majlis anda. Anda juga akan dapat servis yang terbaik dari kami.

Selain dari barang yang anda dapat di page ni, anda juga akan dapat;

  • Penghantaran ke Jinjang RM150 PERCUMA
  • Servis pemasangan dan pembukaan RM100 PERCUMA
  • E-kad jemputan online ekslusif yang anda boleh share kepada bakal tetamu anda. RM250 PERCUMA!
  • Tempoh sewaan yang lama (3-5 hari)

 

Anda akan dapat item-item diatas bernilai RM500 secara PERCUMA! Tetapi untuk tempahan dalam bulan December sahaja! Selepas itu, tiada lagi promosi macam ni.

Walaupun majlis anda selepas bulan December, anda boleh booking dulu untuk dapatkan promo diatas.

Jangan tunggu lama-lama, nanti  pelamin idaman anda diambil orang! Guna butang di bawah untuk hubungi kami sekarang!

Nak? Mudah je...

1
Pilih
WhatsApp kami dan beritahu mana yang anda nak. Atau, kami boleh cadangkan pelamin yang bersesuaian dengan tema anda.
2
Beri Tarikh
Berikan info tentang majlis anda dan kami akan pastikan sama ada tarikh itu kami ada pelamin yang anda nak.
3
Confirm & Booking
Bila anda dah jumpa pelamin yang bersesuaian dan tarikh itu ada kekosongan, boleh bayar deposit untuk lock tarikh.
4
Nampak Cantik
Beberapa hari sebelum majlis, kami akan hantar dan pasangkan pelamin anda. Anda hanya perlu nampak cantik pada hari majlis!

Apa Kata Customer Kami?